Πλήρης επιστροφή χρημάτων εντός 31 ημερών Δωρεάν αποστολή και επιστροφές
Nain Trading
Flash Sale: 10% έκπτωση σε όλα με τον κωδικό: FLASH10 - Μόνο για λίγο καιρό
Πληροφορίες για εμάς
Περιοχή βοήθειας
Υπηρεσία
Τα ψιλά γράμματα

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις

Πεδίο εφαρμογής

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από καταναλωτές και επιχειρηματίες.

Καταναλωτής είναι κάθε φυσικό πρόσωπο που συνάπτει νομική συναλλαγή για σκοπούς που δεν είναι κατά κύριο λόγο ούτε εμπορικοί ούτε αυτοαπασχολούμενοι. Επιχειρηματίας είναι ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή μια εταιρική σχέση με δικαιοπρακτική ικανότητα που, κατά τη σύναψη νομικής συναλλαγής, ενεργεί κατά την άσκηση της εμπορικής ή ανεξάρτητης επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις ισχύουν επίσης για μελλοντικές επιχειρηματικές σχέσεις με επιχειρηματίες, χωρίς να χρειάζεται να αναφερθούμε ξανά σε αυτούς. Εάν ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί αντικρουόμενους ή συμπληρωματικούς γενικούς όρους και προϋποθέσεις, η εγκυρότητά τους έρχεται σε αντίθεση με το παρόν. αποτελούν μέρος της σύμβασης μόνο εάν έχουμε συμφωνήσει ρητά σε αυτό.

Σύναψη συμβολαίου

Η σύμβαση αγοράς έχει συναφθεί με την Nain Trading GmbH.

Η παρουσίαση των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αποτελεί νομικά δεσμευτική προσφορά, αλλά μη δεσμευτικό διαδικτυακό κατάλογο. Η σύμβαση συνάπτεται όταν αποδεχτείτε την προσφορά για τα αγαθά που περιέχονται στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στην παραγγελία κουμπί. Αμέσως μετά την αποστολή της παραγγελίας, θα λάβετε νέα επιβεβαίωση μέσω e-mail. Με αυτήν την επιβεβαίωση μέσω e-mail, προέκυψε το συμβόλαιο αγοράς. Η γλώσσα της σύμβασης είναι η γερμανική. Εάν επιλέξετε άλλη γλώσσα, θα αποσυρθείτε από το κατάστημα και θα παραπεμφθείτε στη σελίδα για τη συγκεκριμένη χώρα.

Τιμές

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για την παράδοση σε χώρες εκτός ΕΕ, δεν προκύπτουν δασμοί, φόροι και τέλη. Εάν καταστεί απαραίτητο, τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται χωριστά πριν από την υπογραφή της σύμβασης. Οι μεταβολές των τιμών οφείλονται στις διακυμάνσεις συναλλαγματικών ισοτιμιών ή αλλαγές στην παγκόσμια αγορά χαλιών.

Υπηρεσία μεταφοράς

Σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας στη UPS/FedEx/DPD στέλλουμε χαλιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται με επιτυχία μέχρι η ώρα 14:00 μιας εργάσιμης ημέρας, τότε η παραγγελία θα τύχει επεξεργασίας και θα αποσταλεί την ίδια μέρα. Η αποστολή διαρκεί 1-4 εργάσιμες ημέρες. Τα δέματα παραδίδονται σε εργάσιμες μέρες από τις 9:00 μέχρι τις 17:00.

Για να σας επιτραπεί να δείτε τους κανονισμούς παράδοσης για τη χώρα σας, παρακαλώ επιλέξτε τη χώρα-προορισμό σας από την παρακάτω λίστα:

15 € εάν η αξία της παραγγελίας σας δεν ξεπερνά τις 50 €
Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής εάν η αξία της παραγγελίας σας ξεπερνάει τα 50 €

Νόμιμο δικαίωμα ακύρωσης (Εντός Ελλάδα)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αναγκαία νομική ενημέρωση σχετικά με τους όρους και τις συνέπειες της ακύρωσης.

Δικαίωμα ακύρωσης

Έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών να ακυρώσετε το συμβόλαιο χωρίς να προσδιορίσετε τους λόγους.

Το δικαίωμα ακύρωσης ισχύει 14 ημέρες από την ημέρα που εσείς ή ένας από τους τρίτους που κατονομάσατε, ο οποίος δεν είναι ο μεταφορέας, είχατε λάβει υπό την κατοχή σας τα τελευταία προϊόντα.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης πρέπει να μας ενημερώσετε (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, [email protected], Telefon: +49 40 334 600 873) μέσω μιας σαφούς δήλωσης (π.χ. μια επιστολή μέσω ταχυδρομείου, Telefax ή ηλεκτρονικό μήνυμα) σχετικά με την απόφασή σας να ακυρώσετε αυτή τη σύμβαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου ακύρωσης, το οποίο ωστόσο δεν προβλέπεται.

Για να τηρηθεί η προθεσμία ακύρωσης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί του δικαιώματος ακύρωσης πριν από την λήξη της προθεσμίας ακύρωσης.

Αποτελέσματα της ακύρωσης

Εάν ακυρώσετε αυτό το συμβόλαιο, θα σας επιστραφούν όλες οι πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, εκτός από το κόστος παράδοσης (με εξαίρεση τις πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν από το γεγονός ότι έχετε επιλέξει έναν άλλο τύπο παράδοσης από εκείνο που προσφέρουμε εμείς, και το οποίο έχουμε επιλέξει να είναι το πιο φθηνό), χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία έχουμε λάβει την ειδοποίηση για την ακύρωση της εν λόγω σύμβασης μαζί μας. Για την αποπληρωμή, χρησιμοποιούμε την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, εκτός αν συμφωνηθεί ρητά το αντίθετο. σε καμία περίπτωση δε θα επιβαρυνθείτε το κόστος για την αποπληρωμή. Μπορούμε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα ή μέχρι να αποδειχθεί ότι έχετε επιστρέψει τα προϊόντα, ανάλογα με το ποιο θα γίνει πρώτα.

Θα πρέπει να στείλετε πίσω ή να παραδώσετε τα προϊόντα αμέσως και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώσατε για τυχόν ακύρωση του παρόντος συμβολαίου. Η προθεσμία τηρείται εάν στείλετε τα αγαθά πριν από την περίοδο των δεκατεσσάρων ημερών. Αναλαμβάνουμε το κόστος της επιστροφής των προϊόντων. Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι για μια ενδεχόμενη απώλεια της αξίας των εμπορευμάτων, όταν αυτή η απώλεια εξακριβωθεί ότι οφείλεται στη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του χειρισμού των προϊόντων και όχι απαραίτητα από εσάς.

Υπόδειγμα εντύπου ακύρωσης

(Αν θέλετε να ακυρώσετε το συμβόλαιο, τότε παρακαλώ συμπληρώστε αυτή την αίτηση και στείλτε την πίσω.)

– Στην Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Αμβούργο, [email protected]

– Δια του παρόντος εγώ/εμείς (*) ακυρώνω/ακυρώνουμε το συμβόλαιο που συνήψα/συνήψαμε (*) για την αγορά των ακόλουθων προϊόντων (*)/η παροχή της ακόλουθης υπηρεσίας (*)

– Παραγγέλθηκε στις (*)/παραλήφθηκε στις (*)

– Όνομα καταναλωτή/καταναλωτών p>

– Διεύθυνση καταναλωτή/ καταναλωτών

– Υπογραφή καταναλωτή/ καταναλωτών (μόνο με γνωστοποίηση πάνω σε χαρτί)

– Ημερομηνία

(*)Διαγράψτε ό,τι δεν ισχύει.

31 μέρες δικαίωμα εθελούσιας επιστροφής

Για όλα τα χαλιά, τα οποία αγοράζονται από την Nain Trading, σας δίνουμε εκτός από το νόμιμο δικαίωμα της ακύρωσης, και το δικαίωμα εκούσιας επιστροφής. Η προθεσμία για την άσκηση του δικαιώματος της εκούσιας επιστροφής αρχίζει με το τέλος της νόμιμης προθεσμίας ακύρωσης και λήγει 31 ημέρες μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Η έγκαιρη αποστολή είναι επαρκής για να τηρηθεί η προθεσμία. Ωστόσο, προϋπόθεση για την άσκηση της εκούσιας επιστροφής είναι ότι τα προϊόντα παραγγέλθηκαν μόνο για να τα δοκιμάσετε και ότι τα στέλλετε πίσω στην αρχική τους κατάσταση άθικτα και ακέραια στην αρχική ή παρόμοια συσκευασία. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επιστροφών, παρακαλώ επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης του πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή τηλεφωνικά. Στη συνέχεια θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις πληροφορίες για την επιστροφή, όπως επίσης και την ετικέτα επιστροφής. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής, τότε μπορούμε εναλλακτικά να σας στείλουμε μέσω ταχυδρομείου τα έγγραφα. Το εκούσιο δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για αγορές με δωροεπιταγές.

Η επιστροφή εντός Ελλάδα Μέσω της δικής μας υπηρεσίας επιστροφών είναι δωρεάν. Δεσμευμένα δέματα που αποστέλλονται δε θα τα παραλαμβάνουμε. Σε περίπτωση που στείλετε πίσω από μόνοι σας προϊόντα π.χ μέσω ταχυδρομείου, δε θα αναλάβουμε το κόστος.

Η επιστροφή πραγματοποιείται στη διεύθυνση: Nain Trading GmbH Brook 7 20457 Hamburg Deutschland

Η αποπληρωμή του ποσού επιστροφής γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο έχετε κάνει την πληρωμή, δηλαδή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ή με έμβασμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Το νόμιμο δικαίωμα ακύρωσης δεν θίγεται από τη συμμόρφωση με τους κανόνες για τη συμπληρωματική σύμβαση του δικαιώματος επιστροφής που παραχωρείται (εκούσια) και παραμένει ανεξάρτητη. Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για το νόμιμο δικαίωμα ακύρωσης, ισχύουν μόνο οι εκεί απαριθμημένοι νόμιμοι όροι. Η σύμβαση της επιστροφής που χορηγείται (προαιρετικά) δεν περιορίζει επίσης τα νόμιμα δικαιώματά εγγύησης, τα οποία παραμένουν απεριόριστα.

Για να σας επιτραπεί να δείτε τις πολιτικές επιστροφής για κάποια άλλη χώρα, παρακαλώ επιλέξτε τη χώρα-προορισμό σας από την παρακάτω λίστα:

Εγγυήσεις

Βεβαίως προσφέρουμε εγγύηση για όλα μας τα χαλιά. Η εγγύηση ισχύει ένα χρόνο από την παραλαβή του χαλιού. Αν η εγγύηση χρησιμοποιήθηκε από τον πελάτη και διαπιστώθηκε ότι το σφάλμα οφείλεται σε εξωτερικές αιτίες, πρέπει ο πελάτης να αναλάβει από μόνος του το κόστος επιδιόρθωσης, γιατί η εγγύηση δεν ισχύει για αυτό το είδος βλάβης. Το προσωπικό μας θα αποφασίσει εάν η ζημία οφείλεται σε σφάλματα παραγωγής ή σε εξωτερικές αιτίες μετά την παράδοση στον πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς θα καλυφθούν από την εγγύηση της Nain Trading.

Πληρωμή

Η Nain Trading χρησιμοποιεί ένα πρότυπο ασφαλείας SSL (Secure Socket Layer) κατά τη διαδικασία παραγγελίας για τη μετάδοση δεδομένων. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας, ιδιαίτερα τα προσωπικά δεδομένα, προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων. Ακόμη και οι τράπεζες χρησιμοποιούν αυτή τη διαδικασία και έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλεια σας.

Μπορείτε στη Nain Trading να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

- PayPal

Πληρώνετε το ποσό του τιμολογίου μέσω του ηλεκτρονικού παροχέα Paypal. Θα πρέπει κατ αρχήν να εγγραφείτε εκεί, να εγκριθείτε με βάση τα δεδομένα πρόσβασής σας και να επιβεβαιώσετε την εντολή πληρωμής προς εμάς. Θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

- Πιστωτική κάρτα

- Πληρωμή / Έμβασμα

- Αντικαταβολή

Εταιρίες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σε εμπορικούς πελάτες εκτός Γερμανίας με UID (αριθμός φορολογικού μητρώου), παρέχουμε καθαρές τιμές σύμφωνα με τους κανόνες για την απλουστευμένη έκπτωση εντός της ΕΕ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω τηλεφώνου.

Σταθμός συσκευασίας

Δεν παραδίδουμε σε σταθμούς δεμάτων.

Ζημιές κατά τη μεταφορά

Μόλις ανακαλύψετε ορατές ζημιές στα προϊόντα, πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την UPS / FedEx / DPD / DHL κατά την παραλαβή. Κρυφές ζημιές θα πρέπει να αναφέρονται στη UPS / FedEx / DPD / DHL αμέσως μετά τον εντοπισμό τους.

Πιστοποιητικό γνησιότητας

Σας εγγυόμαστε ότι το χαλί που σας δίνεται είναι χειροποίητο. Για κάθε χειροποίητο χαλί αξίας άνω των 200 € δίνεται πιστοποιητικό γνησιότητας που εκδίδεται και εσωκλείεται στην παραγγελία. Για χαλιά κάτω από 200 € μπορεί να δοθεί ένα πιστοποιητικό κατόπιν αιτήματος.

Επιφύλαξη ιδιοκτησίας

Τα προϊόντα θα παραμείνουν υπό την ιδιοκτησία μας μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών σύμφωνα με το άρθρο 14, σημείο 1, της ODR -VO: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (OS), την οποία θα βρείτε στο http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Τελικά εφόδια

Εάν είστε επιχειρηματίας, εφαρμόζεται το γερμανικό δίκαιο, εξαιρουμένης της Σύμβασης του ΟΗΕ για τις Συμβάσεις Διεθνούς Πώλησης Αγαθών.

Εάν είστε έμπορος κατά την έννοια του γερμανικού εμπορικού κώδικα, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ή ειδικό ταμείο δημοσίου δικαίου, αποκλειστικός τόπος δικαιοδοσίας για όλες τις διαφορές που προκύπτουν από συμβατικές σχέσεις μεταξύ εμάς και εσάς είναι η έδρα μας.

Η Nain Trading χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι οι ιστότοποί μας λειτουργούν αξιόπιστα και με ασφάλεια και για να σας δείχνουν σχετικό περιεχόμενο και εξατομικευμένες προσφορές.
Εάν κάνετε κλικ στο "OK", ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies με τρίτα μέρη (τους συνεργάτες μάρκετινγκ μας). Εάν δεν θέλετε να συμφωνήσετε, περιοριζόμαστε στα απαραίτητα cookie. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και όλες τις επιλογές στις "Ρυθμίσεις". Μπορείτε να τα προσαρμόσετε αργότερα ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου.