Πλήρης επιστροφή χρημάτων εντός 31 ημερών Δωρεάν αποστολή και επιστροφές
Nain Trading
Πληροφορίες για εμάς
Περιοχή βοήθειας
Υπηρεσία
Τα ψιλά γράμματα

Φέρνουμε την καλύτερη ποιότητα στο σπίτι σας

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που προμηθεύει αποκλειστικά χειροποίητα ανατολίτικα χαλιά υψηλής ποιότητας απευθείας στους πελάτες μας από το 1998. Το «λιμάνι του σπιτιού» μας είναι η ιστορική συνοικία των αποθηκών στο Αμβούργο. Το Αμβούργο εξακολουθεί να είναι ο πιο σημαντικός κόμβος για τα ανατολίτικα χαλιά στον δυτικό κόσμο. Χειροποίητα χαλιά από όλες τις ανατολίτικες περιοχές φτάνουν στο λιμάνι του Αμβούργου καθημερινά για επεξεργασία και εξαγωγή σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε αναπτυχθεί σταθερά από το 1998 και μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια τεράστια ποικιλία από επιλεγμένα μεμονωμένα κομμάτια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εργαζόμαστε καθημερινά για να κάνουμε την ηλεκτρονική αγορά των χαλιών πρώτης κατηγορίας μας ακόμα πιο απτή για εσάς. Με την πολυετή εμπειρία μας, σας προσφέρουμε εξαιρετική τεχνογνωσία και την καλύτερη εξυπηρέτηση για οτιδήποτε έχει να κάνει με την αγορά χαλιών. Από εξειδικευμένες προσωπικές συμβουλές μέσω τηλεφώνου μέχρι το κούμπωμα ενός χαλιού σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συνοδεύσουμε με όλες τις ερωτήσεις και τις επιθυμίες σας - μέχρι να βρείτε το τέλειο χαλί για εσάς.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα χαλιά μας είναι αποκλειστικά χειροποίητα και προέρχονται από ελεγχόμενη παραγωγή με πιστοποιητικό γνησιότητας.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Μας αρέσει να είμαστε κοντά στους πελάτες μας, να τους συμβουλεύουμε με τις γνώσεις μας και να μοιραζόμαστε πολύ ιδιαίτερα προϊόντα μαζί τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η δυναμική ομάδα μας εργάζεται συνεχώς πάνω σε νέες ιδέες για να σας παρουσιάσει τα χαλιά μας με έναν ακόμα πιο πρωτότυπο τρόπο, σχεδόν εύχρηστο, και να κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές βέλτιστες για εσάς.

Η βασική μας ομάδα

Είμαστε μια δυνατή ομάδα που απλά δεν χορταίνει καλά χαλιά και διασκεδάζει πολύ να το κάνει.

Dr. Soheila Kassaeiyannaeiny

Διευθύνων Σύμβουλος CEO

Reza Naeini

Διευθύνων Σύμβουλος CEO

Dr. Ali Naeini

Διευθύνων Σύμβουλος & Διοίκηση IT & Οικονομικά

Amin Naeini

Διευθύνων Σύμβουλος & Διοίκηση Πωλήσεων

Elahe Gholami

Σχεδιαστής εσωτερικών χώρων & χαλιών

Nele Naeini

Διαχείριση έργων

Bastian Wilde

Διαχείριση μάρκετινγκ

Denis Brunschede

Διαχείριση SEO & Εξυπηρέτηση πελατών

Furmoly Ahmadzaki

Διαχείριση Logistics

Oliver Baumann

Διαχείριση Social Media

Get to know us

In our video you get to know our business and our vision more closely.

Ηθικές αρχές της Nain Trading: Οι καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υφαντές χαλιών

Αγαπάμε πραγματικά τα χειροποίητα χαλιά μας.

Και για να υπάρχει αυτή η αγάπη μέσα τους, πιστεύουμε ότι πρέπει να παράγονται υπό δίκαιες συνθήκες. Ως εκ τούτου, υποστηρίζουμε τις συνθήκες εργασίας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ) και τις αρχές που ορίζονται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού (CRC).


Επίσης, επιλέγουμε μόνο εκείνους τους προμηθευτές χαλιών που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια και τους λαμβάνουμε αποδεδειγμένα υπόψη στην παραγωγή τους. Οι τακτικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται από εμάς διασφαλίζουν αυτή τη διαδικασία. Η παιδική εργασία ήταν κάποτε πολιτισμική. Ωστόσο, δεν τα βρίσκουμε ενημερωμένα. Εάν ένας προμηθευτής παραβιάσει τις ηθικές αρχές μας, τερματίζουμε αμέσως κάθε συνεργασία. Γιατί ένα όμορφο χαλί είναι τόσο πολύτιμο όσο η ευημερία του υφάντη του, γιατί το δημιούργησε με περίπλοκη χειροτεχνία.


Επομένως, τα χαλιά μας αντιπροσωπεύουν δίκαιες συνθήκες εργασίας στις χώρες παραγωγής, για τη χορήγηση προοδευτικών δικαιωμάτων στους εργαζόμενους και για αυστηρά πρότυπα ηθικής που παρακολουθούμε τακτικά.

Η περσική παροιμία "Μακάρι τα χέρια σου να μην πονέσουν ποτέ" είναι η κατευθυντήρια γραμμή και το σύμβολο της ευθύνης μας ως αντιπρόσωπος αυτού του όμορφου προϊόντος.

Η Nain Trading είναι περήφανο μέλος της CARE & FAIR, της πρωτοβουλίας του ευρωπαϊκού εμπορίου χαλιών.

Είμαστε αφοσιωμένα μέλη της CARE & FAIR.

Η CARE & FAIR είναι ένας βιομηχανικός οργανισμός κοινωνικά αφοσιωμένων εμπόρων χαλιών που υπάρχει από το 1994. Στόχος του είναι η βιώσιμη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των οικογενειών υφαντών χαλιών στην Ινδία και το Πακιστάν παρέχοντας ολοκληρωμένη βοήθεια για αυτο βοήθεια.


Μια ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην καταπολέμηση της παράνομης παιδικής εργασίας που προκαλείται από τη φτώχεια. Αυτά περιλαμβάνουν έργα για τον αλφαβητισμό για τις γυναίκες της οικογένειας, ολόκληρο τον οργανισμό για τακτική φοίτηση στο σχολείο για τα παιδιά και δωρεάν βασική ιατρική περίθαλψη για τους μαθητές. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο της φτώχειας και της συνακόλουθης παράνομης παιδικής εργασίας.


Από την άλλη πλευρά, η CARE & FAIR έχει καταρτίσει μια λίστα απαιτήσεων που είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη και τους κατασκευαστικούς εταίρους. Οι όροι που αναφέρονται σε αυτό είναι δεσμευτικοί. Σε περίπτωση παραβίασης, αυτό σημαίνει ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση του άλλου συμβαλλόμενου μέρους θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικές απώλειες για το υπεύθυνο μέρος.


Τόσο οι προσεγγίσεις όσο και το στοχευμένο έργο δημοσίων σχέσεων δημιουργούν με επιτυχία μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το πρόβλημα για περισσότερα από 25 χρόνια και έχουν ήδη επιφέρει σημαντική βελτίωση σε πολλές οικογένειες που έχουν πληγεί. Η Nain Trading συμμερίζεται τις αρχές της CARE & FAIR και είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει σε αυτό το θεμελιωδώς σημαντικό έργο.

25 χρόνια Nain Trading - το επετειακό βίντεο

Αγαπητοί πελάτες!

Αγαπητοί υπάλληλοι,


Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας το 2023.

Από την ίδρυσή μας το 1998, εργαζόμαστε σταθερά για να κάνουμε την οικογενειακή μας επιχείρηση μια επιτυχημένη και σεβαστή εταιρεία στο εμπόριο χαλιών της Ανατολής. Μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια ξεπεράσαμε πολλές προκλήσεις και πετύχαμε επιτυχίες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Εργαστήκαμε ακούραστα για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για ένα διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα για υψηλής ποιότητας ανατολίτικα χαλιά. Λειτούργησε!


Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δίνεται και που μας επιτρέπει να αναπτυχθούμε και να ευδοκιμήσουμε ως μέρος της κοινότητας στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Ωστόσο, αυτή η επέτειος δεν είναι απλώς ένας λόγος να κοιτάξουμε πίσω και να αναλογιστούμε τις επιτυχίες μας. Είναι επίσης μια στιγμή να επικεντρωθούμε στο μέλλον και να αναρωτηθούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στη συνέχεια. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας και να ανεβάσουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και τους πελάτες μας που έδειξαν την αφοσίωσή τους σε εμάς. Η επέτειος μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς εσάς. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μαζί σας τα επόμενα 25 χρόνια.

Συγχαρητήρια σε όλους μας για την 25η επέτειο της Nain Trading!

Τύπου


NDR και Nain Trading

NDR Logo für Doku Orientteppiche in Norddeutschland

Αυτό το επεισόδιο NDR από τη σειρά "How does it;" αναφέρεται στον κόσμο των χαλιών της Βόρειας Γερμανίας. Όλα περιστρέφονται γύρω από υψηλής ποιότητας περσικά και ανατολίτικα χαλιά. Πώς δένονται, παράγονται, καθαρίζονται και επισκευάζονται τα χαλιά; Σε αυτό το πλαίσιο, η περιοχή των αποθηκών του Αμβούργου λειτουργεί ως ο μεγαλύτερος κόμβος χαλιών στον κόσμο.

Με την τεχνογνωσία μας, δίνουμε μια μικρή εικόνα για την αποκατάσταση και την επισκευή πολύτιμων ανατολίτικων χαλιών σε αυτό το άρθρο.

Ένα ντοκιμαντέρ για τον βορειο-γερμανικό κόσμο των χαλιών


Πρωταθλητής ανάπτυξης 2019

FOCUS-BUSINESS

Για εμάς, η ανάπτυξη είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής συνολικής ιδέας για τους πελάτες μας. Για εμάς, ένα εξαιρετικό προϊόν περιλαμβάνει επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση με συμβουλές, εγγύηση, προστασία αγοραστή και πολλές άλλες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να έχετε μια ολοκληρωμένη εξαιρετική εμπειρία αγορών.

Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε ένας από τους πρωταθλητές ανάπτυξης στη Γερμανία από το 2019. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε δίκαιη τιμή.

Παρουσιάζεται στο FOCUS Business No. 03 | 2018 από τη σελίδα 78.

Μια εικονική περιήγηση – Τα κεντρικά μας γραφεία


Ιδρυθείσα το 1998 ως ένα κλασικό κατάστημα από τούβλα και κονίαμα για ανατολίτικα χαλιά σε μια πρωτότυπη αποθήκη στη διάσημη περιοχή αποθηκών του Αμβούργου, έχουμε πλέον ειδικευτεί στο διεθνές ηλεκτρονικό εμπόριο εδώ και χρόνια. Οι αποθήκες μας είναι κατανεμημένες σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Η μνήμη υπάρχει ακόμα και σήμερα. Παλαιότερα εκθεσιακός χώρος, τώρα στεγάζει τα κεντρικά μας γραφεία και τον ποιοτικό έλεγχο.


Δεδομένου ότι για υλικοτεχνικούς λόγους μπορούμε να προσφέρουμε επιτόπια επιθεώρηση μόνο σε ειδικές μεμονωμένες περιπτώσεις και κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συμφωνίας, εγγυόμαστε το δικαίωμα επιστροφής 31 ημερών. Σίγουρα λοιπόν είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά, ακόμα κι αν, αντίθετα με τις προσδοκίες, το χαλί που επιλέξατε με προσμονή δεν πρέπει να αποδειχθεί το σωστό. Σε μια τέτοια περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Θα σας βοηθήσουμε.


Για να αποκτήσετε μια μικρή αλλά εξαιρετική εικόνα για το πώς φαίνεται πίσω από τις πόρτες, από πού ξεκίνησαν όλα και πού εξακολουθούν να ελέγχονται σήμερα τα πιο εκλεκτά μεμονωμένα κομμάτια πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς το σπίτι σας, σας προσκαλούμε εγκάρδια εδώ μια εικονική περιήγηση. Καλώς ήρθατε!


Η Nain Trading χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι οι ιστότοποί μας λειτουργούν αξιόπιστα και με ασφάλεια και για να σας δείχνουν σχετικό περιεχόμενο και εξατομικευμένες προσφορές.
Εάν κάνετε κλικ στο "OK", ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies με τρίτα μέρη (τους συνεργάτες μάρκετινγκ μας). Εάν δεν θέλετε να συμφωνήσετε, περιοριζόμαστε στα απαραίτητα cookie. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και όλες τις επιλογές στις "Ρυθμίσεις". Μπορείτε να τα προσαρμόσετε αργότερα ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου.